Achtergrond artikelen

Interview met Yassir uit Vluchteling
Yassir is een van de twee hoofdpersonen uit het fantasyboek Vluchteling. Tussen het vechten tegen het kalifaat en dinosauriërs heeft hij even de tijd genomen om dit interview te geven!

Interview met Thoran uit De Komeet
Thoran is een van de hoofdpersonen in de fantasyserie De Komeet. Waar is hij trots op en waar zou hij zijn leven voor geven? Dat en veel meer onthult Thoran in dit interview!

Interview met Thessa uit De Komeet
Thessa is een van de nieuwe hoofdpersonen in boek 2 van De Komeet: Bewakers van het fragment. Hoe ziet haar land eruit, wat vindt ze van magie en wat maakt haar overstuur? Deze vragen en meer beantwoordt ze in dit interview!

Wereldbouw De Komeet
Hoe ziet de wereld van De Komeet eruit? In dit artikel ga ik in op alle facetten zoals transport, de regering, onderwijs en natuurlijk het magiesysteem!

Interview met Anya uit Vergane Glorie
Anya is de hoofdpersoon uit Vergane Glorie en ze beantwoordt een aantal vragen over haar wereld, haar verlangens en haar steunpilaren.

De ruïnes van Vergane Glorie
In Vergane Glorie spelen drie ruïnes een belangrijke rol. Deze zijn geïnspireerd op ruïnes in onze wereld die ik zelf heb bezocht: Ta Prohm, Prambanan en Machu Picchu. Lees in dit artikel meer over mijn inspiratie!

Op zoek naar mijn favoriete boek
Ik selecteerde acht voor mij bezondere boeken en Diamondpages zette deze tegen elkaar. Welk boek wint er? Dat lees je in dit artikel!

Top 3: Schrijfplekken
Waar schrijf ik het liefst? Lees het in deze top 3!