Vergane Glorie

Boektrailer:

Achterflap:

Geesten van voorouders die over je waken, Goden die de wereld hebben geschapen… Het zijn niet meer dan verhalen voor de jonge jaagster Anya. Totdat ze zelf een visioen van vroegere tijden krijgt. De ruïnes waartussen ze leeft, veranderen in een prachtige tempel en tonen haar een glimp van het leven van iemand anders. Het versterkt haar wens om haar banden met haar voorouders aan te halen en zichzelf te bewijzen op een zielentocht. De traditie dat alleen mannen dit mogen doen, wil ze doorbreken.

Wanneer Anya wordt beloofd aan een vreemde en haar eigen dromen in duigen vallen, keert ze haar volk de rug toe. Wat willen de visioenen haar laten zien? Ze begint aan een gevaarlijke reis en volgt de visioenen naar de ruïnes diep in het gebied van de kannibalen om antwoorden te vinden en een allesbeslissende keuze te kunnen maken.

Lees de eerste twee hoofdstukken van Vergane Glorie gratis!

Recensies:

Perfecte Buren:
“Ik zat al snel in het verhaal en moest en zou weten hoe het verder ging. Het verhaal heeft een juiste dosis spanning, bevat goede elementen voor een fantasy en is ook nog eens een standalone!”

Diamondpages:
“Vergane Glorie heeft me geraakt en mijn hart gestolen. Het is een puur, gevoelig en spannend verhaal dat je nog dagen laat nadenken over hoe het vroeger was.”

Books and Beers:
“Al met al is Vergane Glorie een dynamisch, vlot en fantasierijk verhaal met een originele insteek.”

Ik hou van horror, fantasy en spanning:
“Ik vond dit een heel mooi historisch aandoend fantasy verhaal. Het is spannend, avontuurlijk met een vleugje magie, dmv de visioenen. Beeldend beschreven, dus je stapt zo het verhaal in.”