De Komeet Boek 1: Doktoren van de Staat

Boektrailer

 Achterflap

Myrthe leeft in een afgelegen dorpje en is sinds haar beste vriend door haar schuld is gestorven vaak alleen. Wanneer ze ontdekt dat ze een magiër is, besluit ze die krachten ten goede te gebruiken. Zelfs als dit haar veel strijd met haar vader oplevert.

Ver weg van haar verbaast de dokter Leon zich over de hoge prijzen die zijn patiënten moeten betalen, wil de inquisiteur Oswald magiërs ten koste van alles in het gareel houden en luistert de dief Thoran een gesprek af dat hij nooit had mogen horen.

In een land waar magiërs alleen mogen genezen, de staat hier totale controle over heeft en rebellen voor onrust zorgen, moeten ze alle vier beslissen aan welke kant ze nu echt staan.

Meer weten? Lees dan de proloog of een van de recensies! 

Bookstamel
“Ik vind het fijn dat de auteur de tijd neemt om de verhalen van de verschillende personages te vertellen. Want juist doordat hij hier de tijd van neemt kun je de verschillende verhaallijnen ontzettend goed volgen. Naast de personages is ook de wereld waarin het verhaal zich afspeelt en de magie ontzettend goed uitgewerkt. Johan Lubbers is een ware verteller en heeft een vlotte pen daardoor blijf je geboeid lezen tot het eind.”

Diamondpages:
“Wat ik vooral wil prijzen uit dit boek is het magiesysteem. Je kan merken dat Johan hier het meeste aandacht aan heeft gegeven. Het is uniek, speciaal en niet zo vergezocht. Gewapend met een prachtige cover, mooie zinnen, een uniek magiesysteem, actie en interessante personages, is ‘doktoren van de staat’ een heerlijke weglezer.”

The Book Dragon’s Nook:
“Johans eigen vlotte manier van schrijven, de worldbuilding, de spanning, de plottwists en de werking naar het eind van het boek toe maken gewoon dat je door moet lezen. Je wilt gewoon weten hoe het allemaal af gaat lopen.” 

Lees.bol.com:
“De vier verhaallijnen zijn heel ingenieus met elkaar verweven, en op het laatst komt er ook nog eens een enorme plottwist boven water. Ik heb Doktoren van de Staat verslonden en kan nu al niet wachten op het volgende deel!”

Nakita’s Library
“Dit is een verhaal wat zeker gelezen moet worden! Het is sprookjesachtig met het rauwe randje. Je geniet vol van de komeet en het verhaal er omheen. maar er worden geen doekjes gebonden om de harde feiten! Het is prachtig in elkaar geschoven.

Ik hou van horror, fantasy en spanning
“Er zit vrij veel spanning in. Vooral de hele sfeer die er in het verhaal hangt, is de reden dat je verder moet lezen. De sfeer is spannend, angstig en soms ook emotioneel te noemen. Het is een rollercoaster van emoties.”